MONI'S SPRACHRAKETE

Monica Brunschwiler
Robert-Walser-Strasse 4
8820 Wädenswil

Telefon  +41 79 457 71 90
Email  thebrunschis@bluewin.ch

Webdesign Annette Caviezel

Mësimi më ndryshe i gjuhës për fëmijën tuaj

Gjatë punës sime në shkollën fillore, kuptova sesa e rëndësishme është mësimi i gjuhës gjermane sa më herët të jetë e mundur. Nga klasa e parë e lart ka një ecuri tepër të shpejtë në të gjitha lëndët dhe së shpejti shtohen gjuhë të tjera të huaja. Në përgjithësi fëmijët e vegjël mësojnë shumë shpejt. Megjithatë, është një avantazh i madh kur e kupton dhe e flet gjuhën me nisjen e shkollës.

Me orët e mia mësimore të gjuhës dua t'ua bëj fëmijëve që nuk e kanë gjermanishten gjuhë të parë më të lehtë hyrjen në klasën e parë. Gjuha gjermane duhet mësuar në një mënyrë lozonjare, individuale, të duruar dhe miqësore me fëmijën, pa ndihmën e librave dhe mjeteve mësimore. Për një sukses të barabartë në shkollë dhe integrim të mirë në jetë.

Gjatë orëve mësimore ne u përmbahemi rregullave të BAG (Zyra Federale e Shëndetit Publik). Më pas të gjitha lodrat dhe pajisjet e përdorura pastrohen ose dezinfektohen.

Rreth meje

Emri im Monica Brunschwiler dhe që prej 2003 jetoj në Wädenswil me familjen time. Jam nënë e dy djemve.
Përveç kualifikimit profesional si udhëheqëse e grupit të lojërave, kam qenë e punësuar në këshillin e prindërve për shumë vite dhe jam marrë me fëmijë në projekte të ndryshme. U diplomova në prill 2022 Moduli shtesë për mbështetje gjuhësore integruese. Unë gjithashtu punoj si punonjëse për kujdesin e fëmijëve në klubin e shkollës. Kam qenë trajnere futbolli e FC Wädenswil për të vegjlit. Aktualisht punoj në shkollën fillore dhe aty ndihmoj fëmijët e klasave 1-6 me detyrat.

Oferta

Oferta ime është e drejtuar kryesisht për fëmijët e moshës 3-6 vjeç. Sigurisht që edhe fëmijët disi më të mëdhenj janë gjithashtu të mirëpritur.

Ofroj mësime individuale ose në grup në shtëpi, ose sipas nevojës, aty ku jeni ju. Një orë mësimore zgjat 50 minuta.

Mësim individual
CHF 25

Mësim individual për 10 abonime
20 CHF një herë

Mësim në grup (mbi 2 fëmijë)
20 CHF një herë

Mësim në grup (mbi 2 fëmijë) për 10 abonime
16 CHF për fëmijëTë gjitha çmimet janë neto, d.m.th. nuk ka kosto shtesë (p.sh. TVSH).

Kontakti

Monica Brunschwiler
Robert-Walser-Strasse 4
8820 Wädenswil

Telefon  +41 79 457 71 90
Email  thebrunschis@bluewin.ch

Galeri